• 

V pražském Braníku hoří hala, nejezdí tramvaje ani auta v Modřanské ulici

    V pražském Braníku hoří hala, nejezdí tramvaje ani auta v Modřanské ulici

    12. 4. 2021 06:57:20ČT 24
    Hasiči dostali pod kontrolu požár haly s uskladněným zbožím poblíž branického nádraží v Praze. Do ovzduší podle chemiků hasičského sboru neunikly škodliviny. Původně doporučili obyvatelům Braníka, Kamýka a Modřan, aby nevětrali. Stále trvá dopravní omezení na frekventované Modřanské ulici a souběžné tramvajové trati.
  • Hasiči bojují s mohutným požárem haly v pražském Braníku

    Hasiči bojují s mohutným požárem haly v pražském Braníku

    12. 4. 2021 06:32:01Novinky.cz
    Rozsáhlý požár haly s uskladněným různým zbožím likvidují desítky hasičů v pražském Braníku. Z místa stoupá hustý černý dým viditelný kilometry daleko, chemici hasičů doporučili obyvatelům ve čtvrti nevětrat, týká se to ještě sousedních Modřan a Kamýku. Požár zkomplikoval také automobilovou a tramvajovou dopravu. Záchranka uvedla, že se zásah obešel bez zranění.
  • Požár ve Strašnicích má 14 zraněných, záchranáři aktivovali traumaplán

    Požár ve Strašnicích má 14 zraněných, záchranáři aktivovali traumaplán

    11. 4. 2021 19:53:00iDNES.cz
    Hasiči zasahovali v pražské Černokostelecké ulici u požáru bytu ve třetím patře obytného domu. Podle záchranářů se zranilo čtrnáct lidí, z toho šest dětí ve věku od jednoho roku do sedmi let. Dva zranění jsou ve vážném stavu. Záchranáři aktivovali traumaplán. Na místě zasahoval také speciální vůz Atego, na pomoc se dostavil i záchranářský vrtulník.
  • Při požáru bytu v Praze bylo zraněno 14 lidí, z toho šest dětí. Zasahoval i vrtulník

    Při požáru bytu v Praze bylo zraněno 14 lidí, z toho šest dětí. Zasahoval i vrtulník

    11. 4. 2021 19:45:00Lidovky.cz
    Po požáru bytu v domě v Černokostelecké ulici v Praze 10 bylo zraněno 14 lidí, z toho šest dětí ve věku od jednoho roku do sedmi let. Deset jich záchranáři převezli do nemocnic, z nich jsou dva lidé ve vážném stavu, sedm utrpělo středně závažná poranění a jedna osoba lehké zranění. Sdělila to mluvčí záchranářů Jana Poštová.
  • Lidé na parapetech, traumaplán. Po požáru bytu jsou dva lidé ve vážném stavu

    Lidé na parapetech, traumaplán. Po požáru bytu jsou dva lidé ve vážném stavu

    11. 4. 2021 19:13:00Deník.cz
    Strašné drama zažily v neděli pozdě odpoledne Strašnice. Při požáru bytu ve třetím patře domu v pražské Černokostelecké ulici bylo ošetřeno celkem 14 lidí, dva z nich jsou ve vážném zdravotním stavu, na místo letěl záchranářský vrtulník. Hasiči oheň rychle uhasili a poskytli rovněž posttraumatickou péči. Mezi zraněnými byly děti.
  • 

V Praze v Černokostelecké ulici hořelo. 14 lidí je zraněných, z toho šest dětí

    V Praze v Černokostelecké ulici hořelo. 14 lidí je zraněných, z toho šest dětí

    11. 4. 2021 18:28:47ČT 24
    Při požáru v Černokostelecké ulici v Praze bylo zraněno čtrnáct lidí, nejméně dva jsou ve vážném stavu - deset lidí je v nemocnici. Mezi zraněnými je i šest dětí. Na místo letěl vrtulník. Požár je pod kontrolou a hasiči nyní byt odvětrávají. „V ulici Černokostelecká zasahují profesionální a dobrovolní hasiči u požáru bytu ve třetím patře obytného domu. Nasazena je výšková technika a proud vody vnitřní částí budovy,“ napsali v 17:30 na svém Twitteru Hasiči Praha.
  • Při požáru bytu v Praze 14 zraněných, z toho 6 malých dětí

    Při požáru bytu v Praze 14 zraněných, z toho 6 malých dětí

    11. 4. 2021 17:37:53Novinky.cz
    Požár bytu v pražské Černokostelecké ulici si vyžádal dohromady čtrnáct zraněných včetně šesti dětí ve věku 1 až 7 let. Dva z nich jsou podle lékařů ve vážném stavu. Na místě zasahoval také záchranářský vrtulník. Požár, který vypukl ve třetím patře obytného domu, už hasiči uhasili.
  • Policisté v Rumburku stíhali zfetovaného řidiče. Skončil v řece

    Policisté v Rumburku stíhali zfetovaného řidiče. Skončil v řece

    10. 4. 2021 15:23:00iDNES.cz
    Před policisty během sobotního dopoledne ujížděl velkou rychlostí v Rumburku třicetiletý řidič, který byl pod vlivem drog a měl zákaz řízení. Jízdu vozidlem ale nezvládl a následně skončil v řece. Vyvázl bez zranění. Vůz z řeky v ulici Vojtěcha Kováře vytáhli hasiči. Preventivně postavili i norné stěny, škodliviny ale do řeky neunikly.
  • V Golčově Jeníkově narazilo auto do náklaďáku a začalo hořet

    V Golčově Jeníkově narazilo auto do náklaďáku a začalo hořet

    10. 4. 2021 15:01:00iDNES.cz
    U pumpy v Golčově Jeníkově na Havlíčkobrodsku krátce před sobotním polednem narazilo osobní auto do nákladního vozu. Automobil následně začal hořet. Ze zdemolované kabiny museli hasiči vyprostit těžce zraněného řidiče, který byl vrtulníkem transportován do nemocnice.
  • V bazénu v Liberci se topila srnka! Hasiči ukázali video ze záchrany

    V bazénu v Liberci se topila srnka! Hasiči ukázali video ze záchrany

    10. 4. 2021 10:56:00TN.CZ
    O tom, že je na koupání ještě brzo, se přesvědčila srnka na Liberecku. Spadla do bazénu u jednoho z rodinných domů a nemohla sama vylézt. Hasiči ji vytahovali z vody ve chvíli, kdy už byla naprosto zoufalá a vyčerpaná. Bezvládnou a osudu odevzdanou srnku hasiči vytáhli z bazénu, ze kterého neměla sílu se dostat. V ledové vodě byla několik hodin. "Byla promrzlá, nebránila se, byla vděčná a furt jenom čekala na odvezení," řekl velitel zásahu Jiří Snášel. Vyčerpanou srnku objevila 10letá dcera

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska