• Policie navrhla obžalovat šéfa webu Vlastenecké noviny kvůli rasistickému článku

    8. 6. 2021 16:00:00TÝDEN.cz
    Ostravští policisté navrhli státnímu zástupci, aby obžaloval šéfredaktora webu Vlastenecké noviny Radka Veličku. Obviněn byl v souvislosti s rasistickým článkem zveřejněným po loňském tragickém požáru v Bohumíně na Karvinsku.
  • Případ rasistického článku po bohumínské tragédii spěje k závěru

    Případ rasistického článku po bohumínské tragédii spěje k závěru

    8. 6. 2021 15:29:00Deník.cz
    Policisté ukončili vyšetřování případu šéfredaktora dezinformačního webu Vlastenecké noviny Radka Veličky kvůli rasistickému článku o tragickém požáru v Bohumíně, při němž vloni v srpnu zemřelo jedenáct lidí.
  • Policie chce obžalovat šéfredaktora Vlasteneckých novin za jeho rasistický článek o bohumínské tragédii

    Policie chce obžalovat šéfredaktora Vlasteneckých novin za jeho rasistický článek o bohumínské tragédii

    8. 6. 2021 15:20:00Lidovky.cz
    Ostravští policisté navrhli státnímu zástupci, aby obžaloval šéfredaktora webu Vlastenecké noviny Radka Veličku. Ten žádosti vyhověl, upozornil iRozhlas. Velička byl obviněn v souvislosti s rasistickým článkem zveřejněným po loňském tragickém požáru v Bohumíně na Karvinsku. Na posun v úterý upozornila Česká televize. ČTK podání návrhu potvrdila mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková. Při požáru panelového domu v Bohumíně na Karvinsku zemřelo 8. srpna 11 lidí, včetně několika dětí.
  • Řidič chtěl v Praze sjet schody. Nepovedlo se

    Řidič chtěl v Praze sjet schody. Nepovedlo se

    8. 6. 2021 13:25:02Novinky.cz
    Na schodech uvázl v úterý dopoledne svým autem řidič v Praze na Pankráci. Na pomoc mu vyrazili hasiči a policisté, kteří budou zjišťovat, jak se na ně dostal.
  • Hasičské auto skončilo v útrobách filadelfského činžáku

    Hasičské auto skončilo v útrobách filadelfského činžáku

    8. 6. 2021 11:53:02Novinky.cz
    Celkem pět lidí utrpělo zranění při hrozivě vypadající nehodě hasičského auta, které ve vysoké rychlosti narazilo do domu ve Filadelfii a zarylo se hluboko do útrob budovy. Příčiny nehody, kterou zachytila kamera, nejsou známy. Čtyři zranění jsou hasiči, pátý je civilista.
  • Policie navrhla obžalovat šéfa Vlasteneckých novin kvůli rasistickému článku

    Policie navrhla obžalovat šéfa Vlasteneckých novin kvůli rasistickému článku

    8. 6. 2021 11:42:02Novinky.cz
    Ostravští policisté navrhli státnímu zástupci, aby obžaloval šéfredaktora webu Vlastenecké noviny Radka Veličku v souvislosti s rasistickým článkem zveřejněným po loňském tragickém požáru v Bohumíně na Karvinsku. Upozornila na to Česká televize a ČTK podání návrhu potvrdila mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková. Při požáru panelového domu v Bohumíně na Karvinsku zemřelo 8. srpna 11 lidí, včetně několika dětí.
  • 

Za rasistický článek o bohumínském požáru navrhla policie obžalobu dezinformačního webu i jeho šéfredaktora

    Za rasistický článek o bohumínském požáru navrhla policie obžalobu dezinformačního webu i jeho šéfredaktora

    8. 6. 2021 10:34:19ČT 24
    Policisté navrhli obžalovat šéfredaktora dezinformačního webu Vlastenecké noviny Radka Veličku kvůli rasistickému článku o tragickém požáru v Bohumíně. Vyšetřovatelé státnímu zastupitelství navrhují i obžalobu samotného webu jako právnické osoby. Veličkovi hrozí až tři roky vězení, České televizi informaci sdělila mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.
  • V Opavě hledali jedenáctiletého chlapce, našli jej utonulého

    V Opavě hledali jedenáctiletého chlapce, našli jej utonulého

    8. 6. 2021 07:39:00iDNES.cz
    V Opavě v pondělí utonul jedenáctiletý chlapec. Hocha, kterého vpodvečer hledali policisté a hasiči, oživovali po vytažení z řeky Opavy v lokalitě poblíž Stříbrného jezera záchranáři, nedokázali mu však už pomoct.
  • V řece Opavě utonul chlapec, kamarádovi se ztratil z očí

    V řece Opavě utonul chlapec, kamarádovi se ztratil z očí

    8. 6. 2021 03:11:00TN.CZ
    Tragickou událost vyšetřují od pondělního večera policisté na Opavsku. V řece Opavě v lokalitě poblíž přírodního koupaliště Stříbrné jezero se utopil jedenáctiletý chlapec. "V pondělí v pozdních odpoledních hodinách se měl u řeky Opavy v lokalitě poblíž Stříbrného jezera v Opavě pohybovat nezletilý hoch. Měl vstoupit do řeky, přičemž se svému vrstevníku měl ztratit z očí. Na místo byli přivoláni hasiči, policisté, strážníci a zdravotníci," uvedla mluvčí moravskoslezské policie Soňa
  • Reprezentuj Hasičský záchranný sbor ČR v seriálu Prima CUP 2021

    7. 6. 2021 16:13:00HZSČR
    7. 6. 2021 (MF) - Jsi členem Integrovaného záchranného systému (IZS)? Pokud ano, můžeš se díky spolupráci Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR a seriálu Prima Cup zúčastnit zcela zdarma cyklistických závodů a reprezentovat svoji složku na sportovní scéně. Kromě možnosti si zasportovat je pro účastníky připraven zajímavý program a atraktivní ceny pro ty nejlepší.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska