• Policie uzavřela část Václavského náměstí, unikal tam plyn

    4. 3. 2019 15:24:00Novinky.cz
    Hasiči a policisté evakuovali v pondělí odpoledne část Václavského náměstí kvůli úniku plynu. Evakuace okolních domů nebyla nutná.
  • Mladý řidič sjel s autem plným dětí do řeky. Zřejmě usnul za volantem

    4. 3. 2019 15:05:01Novinky.cz
    Dvacetiletý řidič VW Passat skončil v sobotu v řece na Královéhradecku. V autě kromě něj cestovaly také tři děti, které se dostaly ven z potápějícího se auta ještě před příjezdem hasičů. Podle policie měl řidič zřejmě mikrospánek. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.
  • FOTO: U Labe spadl sloup vysokého napětí, stojí kvůli tomu vlaky z Ústí do Lysé

    4. 3. 2019 14:37:00Deník.cz
    Velké Žernoseky - Pád sloupu vysokého napětí na Litoměřicku ochromil po poledni železniční dopravu na trati Ústí - Lysá na pravém břehu Labe, v okolí trati způsobil i požár.
  • Na Česko udeřil silný vítr! Spadlé stromy i sloup zastavily dopravu

    4. 3. 2019 14:14:00TN.CZ
    Do Česka se přihnal silný vítr. Hasiči od pondělního poledne vyjíždějí k polámaným stromům, na Litoměřicku spadl sloup vysokého napětí na železniční trať. Vichřice komplikuje dopravu také v sousedním Německu. Varování meteorologů se vyplnilo a Česko zasáhl v pondělí po poledni silný vítr. Potíže zatím hlásí především Karlovarský, Ústecký, Liberecký a Pardubický kraj, kde hasiči vyjíždějí k popadaným větvím a stromům na silnicích. Zasáhl váš kraj silný vítr? Pošlete nám fotku na email
  • U Ronova nad Doubravou se srazil osobní vlak s manipulačním. Na místě jsou zranění

    4. 3. 2019 13:50:00Lidovky.cz
    U Ronova nad Doubravou se po poledni srazil osobní vlak s manipulačním vlakem. Podle záchranářů bylo při nehodě zraněno šest lidí. Provoz na trati je přerušený. Na místě zasahují hasiči z Pardubického a Středočeského kraje. Podle Drážní inspekce zatím není příčina nehody jasná.
  • U Ronova se srazily vlaky. Na místě je pět zraněných

    4. 3. 2019 13:24:00TÝDEN.cz
    U Ronova nad Doubravou se po poledni srazil osobní vlak s manipulačním vlakem. Podle záchranářů bylo při nehodě zraněno pět lidí. Provoz na trati je přerušený. Na místě zasahují hasiči z Pardubického a Středočeského kraje.
  • Na Chrudimsku se srazily dva vlaky, hasiči vyprostili pět lidí

    4. 3. 2019 13:20:00Deník.cz
    /FOTOGALERIE/ U Ronova nad Doubravou na pomezí Pardubického a Středočeského kraje se dnes po poledni srazil osobní vlak s nákladní soupravou. Podle záchranářů se zranilo šest lidí. Provoz na trati je přerušen.
  • U Čáslavi se srazily dva vlaky, až 12 lidí je zraněných

    4. 3. 2019 13:17:52ČT 24
    U Čáslavi se srazil osobní vlak s nákladním. Podle mluvčího Českých drah utrpělo deset až dvanáct lidí zranění, podle hasičů je zraněno pět. Příčina nehody není zatím zřejmá, je možné, že k ní přispěla lidská chyba. Připravujeme podrobnosti.
  • Mladý řidič vyjel ze silnice a skončil v řece, v autě měl tři děti

    4. 3. 2019 10:47:00iDNES.cz
    Auto s mladým řidičem a třemi dětmi sjelo z obchvatu Třebechovic pod Orebem na Hradecku a skončilo v řece Dědině. Všichni se z něj stihli dostat ven a v mokrém oblečení čekali na břehu na pomoc. Vůz musel z řeky vyzvednout hasičský jeřáb. Další články k tématu:VIDEO: Řidič uháněl dvoustovkou po hradecké dálnici, s hlídkou v patáchPři nehodě tří aut u Trutnova zemřel řidič, který vjel do protisměru
  • Řidička zřejmě nedala přednost, musel pro ni letět vrtulník

    4. 3. 2019 10:27:00TN.CZ
    K nehodě osobního a nákladního auta v Kokořově na Plzeňsku vyjížděli v pondělí okolo půl deváté ráno hasiči, záchranáři a policisté. Při srážce se zranili čtyři lidé, jednu ženu musel převézt do nemocnice vrtulník. Nehoda se stala na křižovatce směrem na Nepomuk. “Příčina dopravní nehody je zřejmě nedání přednosti projíždějícímu automobilu,“ sdělila policejní mluvčí Iveta Kořínková. Pro vážně zraněnou ženu z nákladního auta musel letět záchranářský vrtulník. “Z místa nehody jsme transportovali

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska