• Silné bouřky potrápily Česko. V Těšíně ulétla střecha

    21. 7. 2019 18:31:00TÝDEN.cz
    Zhruba 15 rodinných domů zaplavila v Ludslavicích na Kroměřížsku po dnešní odpolední bouřce voda odtékající z nedalekého pole. Ve Školní ulici ji odčerpávalo sedm jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů. Voda zaplavila také zahrady domů, jednotky v obci odstraňují i bláto ze silnice, řekla krátce před 17:00 mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.
  • V Českém Těšíně strhl střechu vítr. Hasiči měli napilno také v Praze

    21. 7. 2019 17:03:00TN.CZ
    Kvůli silnému dešti a větru museli vyjíždět k zásahům hasiči z Moravskoslezského kraje a Prahy. Jednalo se především o odstraňování spadlých stromů a odčerpávání vody ze sklepů a garáží. Celkem 42 výjezdů museli v neděli absolvovat moravskoslezští hasiči ve spojitosti s nepřejícným počasím. Nejvíce zásahů bylo na Opavsku a Karvinsku.  "Největší škodu zatím zřejmě způsobil náhlý poryv větru v Českém Těšíně, který po půl druhé odpolední strhnul část střechy dílny autoservisu o rozměrech asi 10
  • Větrná smršť se přehnala Moravou a Slezskem, uvolněná střecha poškodila několik aut

    21. 7. 2019 16:54:01Novinky.cz
    Desítky výjezdů měli hasiči v neděli odpoledne na Moravě a ve Slezsku v souvislosti s nepříznivým počasím, hlavně silným větrem a hustým deštěm. V Českém Těšíně strhl vítr střechu autoservisu.
  • Větrná smršť se prohnala Moravou a Slezskem, uvolněná střecha poškodila několik aut

    21. 7. 2019 16:54:01Novinky.cz
    Desítky výjezdů měli hasiči v neděli odpoledne na Moravě a ve Slezsku v souvislosti s nepříznivým počasím, hlavně silným větrem a hustým deštěm. V Českém Těšíně strhl vítr střechu autoservisu. S problémy kvůli počasí se potýkají také na Slovensku.
  • Větrná smršť se prohnala Moravou a Slezskem, na Slovensku zachraňovali řidiče při bleskové povodni

    21. 7. 2019 16:54:01Novinky.cz
    Desítky výjezdů měli hasiči v neděli odpoledne na Moravě a ve Slezsku v souvislosti s nepříznivým počasím, hlavně silným větrem a hustým deštěm. V Českém Těšíně strhl vítr střechu autoservisu. S problémy kvůli počasí se potýkali také na Slovensku.
  • Moravou a Slezskem se prohnala bouře. V Těšíně vítr strhl část střechy

    21. 7. 2019 16:41:00Deník.cz
    Několik desítek výjezdů, které souvisely se silným větrem, deštěm a někde i kroupami, absolvovali v neděli odpoledne moravskoslezští hasiči.
  • VIDEA TÝDNE: Agentka 007, tragédie v lunaparku a špehující aplikace

    21. 7. 2019 15:37:00iDNES.cz
    Přinášíme souhrn toho, na co se diváci iDNES.tv dívali v posledních sedmi dnech nejvíce. Rekordy trhala samozřejmě nová agentka 007, druhou příčku obsadila tragédie v zábavním parku, kde se rozlomila adrenalinová atrakce. Následuje kontroverzní aplikace, která z vás udělá starce, pražský koncert skupiny Rammstein a obří požár poblíž Prahy.Další články k tématu:VIDEA TÝDNE: Drsná kampaň SŽDC, šílený manévr na D11 a nejrychlejší K.O.VIDEA TÝDNE: Kroupy jako tenisáky, ukopni si vrchnáček a galerie řídících šílencůVIDEA TÝDNE: Kamioňák hazardér, upřímný student a polonahá aktivistkaVIDEA TÝDNE: Roztřesená Merkelová, chodci před koly hasičů a pád dronuVIDEA TÝDNE: Předstíral retardaci, útok na tanker a nahý protestVIDEA TÝDNE: Demonstranti na Václaváku, Vondroušová a vlakem sražená ženaVIDEA TÝDNE: Bouračka lodí, nestydatí influenceři a Řepka nastupující do vězeníVIDEA TÝDNE: Mayová v slzách, návrat Terminátora a druhý nejchytřejší ČechVIDEA TÝDNE: Zvrhlý pán, sex za volantem i srážka dvou letadel v PrazeVIDEA TÝDNE: Letadlo v plamenech, narození královského potomka a Putinův pádVIDEA TÝDNE: Neuvěřitelný Messi, Malinův zámek a tragická smrt fotbalistyVIDEA TÝDNE: Vteřiny před výbuchem, objev v hlubinách a nebezpečné předjížděníVidea týdne: Hořící katedrála, slávisté v Londýně a Assange na skejtuVIDEA TÝDNE: Černá díra, oholený kadeřník, kojení v bance a nová ScalaVIDEA TÝDNE: Nehoda na záznamu kamery, učitel a jeho škrtící „kravata“ a šílený kamioňákVIDEA TÝDNE: Úmrtí showmana Nekonečného, papežův prsten a Čaputová prezidentkouVIDEA TÝDNE: Pašeračka půjde sedět, pornohvězda v politice a kamera pod lavinouVIDEA TÝDNE: medvěd v Beskydech, šílený kamioňák a nahé plaváníVIDEA TÝDNE: Lev, který zabil chovatele, či chlapec visící na lanovceVIDEA TÝDNE: Rus s nožem v zádech, Kimův sprintující tlumočník a Dycky Most!
  • Letadlo z Moskvy do Prahy nedoletělo, kvůli požáru v zavazadlovém prostoru

    21. 7. 2019 15:16:00iDNES.cz
    Kvůli signalizaci požáru v zavazadlovém prostoru se v neděli vrátil na moskevské letiště Vnukovo letoun ruských aerolinií mířící z ruské metropole do Prahy. Nikomu ze 187 lidí na palubě se nic nestalo, napsala agentura TASS s odvoláním na dobře informovaný zdroj.Další články k tématu:Úřad objevil nové problémy 737 MAX, letadla zůstanou na zemi déleSoftware 737 Max programovali levně externisté, stěžují si lidé z BoeinguLetadlo v Texasu při startu narazilo do hangáru, zahynulo všech deset lidíProblémy Boeingu se dál kupí. Výrobce odepisuje téměř pět miliard dolarů
  • Na Třebíčsku shořel stroj na těžbu dřeva. Škoda je 15 milionů korun

    21. 7. 2019 14:06:00iDNES.cz
    Šest jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů vyjelo v neděli dopoledne k požáru stroje na těžbu dřeva a lesního porostu na Třebíčsku. Nikdo se nezranil. Vyšetřovatel předběžně odhadl škodu na 15 milionů korun.Další články k tématu:Na Rakovnicku hořel les, hasiči vyhlásili druhý stupeň poplachuNa Litoměřicku hořel les na třech hektarech. Zásah trval několik hodin
  • Cisterna hasičů se srazila s autem, ve kterém jela rodina. 2 zranění

    21. 7. 2019 13:49:00TN.CZ
    Hasičská cisterna se v neděli dopoledne u Lechovic na Znojemsku srazila s osobním, ve kterém jelo pět lidí. Dva dospělí se při nehodě lehce zranili, tři děti přepravili záchranáři do nemocnice na pozorování. "Dobrovolní hasiči spěchali k zásahu do sousední obce Práč, když se jejich nákladní auto, cisterna, srazilo s osobním autem," popsal mluvčí hasičů Jan Dvořák nehodu, která se stala na křižovatce nového obchvatu u Lechovic kolem 11. hodiny. V autě cestovalo pět lidí - dva dospělí, kteří

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska