• V centru Chebu shořela v noci garáž, hasiči uvnitř našli dva mrtvé

    24. 7. 2019 11:42:00iDNES.cz
    K požáru garáže vyjížděli hasiči v noci do centra Chebu. Když zlikvidovali plameny, našli uvnitř dva mrtvé.Další články k tématu:VIDEO: V restauraci u karlovarského Vřídla hořelo, hasiči rozebrali střechuSilný vítr rozdmýchával požár lesa v prudkém svahu, hasiči měli málo vodyPožár zachvátil továrnu na papírovou lepenku, už podruhé za jeden rokU Lokte shořela střecha domu, plameny šlehající z okna ohlásili řidiči
  • Motorkář (†25) při předjíždění spadl, skončil pod koly auta

    24. 7. 2019 07:54:00TN.CZ
    U vážné dopravní nehody motorkáře zasahovaly na Uherskohradišťsku v úterý večer všechny složky Integrovaného záchranného systému. Mladý motorkář spadl při předjíždění kamionu v zatáčce ze svého stroje a skončil pod koly protijedoucího vozu. Záchranáři mu už nemohli pomoci. Hlášení o nehodě dostali záchranáři, hasiči a policisté okolo 20. hodiny. K obci Staré Hutě na silnici I/50 v mezi motorkáři oblíbených buchlovských kopcích vyrazily hned policejní hlídky, záchranka a dvě jednotky hasičů,
  • Ve Varnsdorfu shořel dům. Příčinou byla manipulace s otevřeným ohněm

    23. 7. 2019 22:05:00Deník.cz
    Několik jednotek hasičů muselo vyrazit v úterý večer do Mladoboleslavské ulice ve Varnsdorfu na Děčínsku, kde vznikl požár. Během několika minut oheň zachvátil střechu velkého historického domu.
  • Kombajn na poli na Přerovsku nedosekal, zcela shořel

    23. 7. 2019 21:04:01Novinky.cz
    Škodu přes čtyři miliony korun způsobil v úterý odpoledne požár na poli u Jezernice nedaleko Lipníku nad Bečvou na Přerovsku. Hořel tam kombajn, plameny stroj zcela zničily, informovala mluvčí hasičů Lucie Balážová.
  • Balíkovač slámy na Litoměřicku lehl popelem. Požár zřejmě způsobil divočák

    23. 7. 2019 19:21:00Deník.cz
    Několik hasičských jednotek vyjíždělo v úterý kolem sedmnácté hodiny k rozsáhlému požáru strniště a balíkovače nedaleko Litochovic nad Labem na Litoměřicku. Požár vznikl pravděpodobně právě od balíkovače a rozšířil se na strniště a již vyrobené balíky slámy.
  • Řidičce vzplálo za jízdy auto. Když zastavila, chytla od něj další dvě

    23. 7. 2019 18:30:00Deník.cz
    /FOTOGALERIE/ K nešťastné události došlo v úterý odpoledne ve Voskovcově ulici na pražském Barrandově. K ohlášenému požáru auta vyrazily dvě jednotky pražských hasičů. Po příjezdu na místo však zjistili, že hoří celkem tři osobní automobily. 
  • Dobrovolný hasič spěchal k zásahu, policie mu dala pokutu!

    23. 7. 2019 17:29:00TN.CZ
    Sociálními sítěmi se šíří příběh dobrovolného hasiče ze Slovenska, který spěchal k případu. Na cestě ho ale zastavili policisté kvůli překročené rychlosti a dali mu pokutu přes 20 tisíc korun. "Je tohle možné? Na Slovensku ano! Náš kamarád je dobrovolným hasičem, jel k zásahu a cestou ho zastavila policie. Bez pardonu dostal pokutu 800 eur (více než 20 tisíc korun). Vůbec nebrali v potaz, kam jede a proč tak spěchá," napsal hasičův kamarád na facebooku. Pod příspěvkem, který sdílelo více než
  • Slovenský hasič dostal pokutu za překročení rychlosti, když jel na místo zásahu

    23. 7. 2019 17:16:01Novinky.cz
    Trnavští policisté udělili pokutu 800 eur (přes 20 tisíc korun) dobrovolnému hasiči, který překročil povolenou rychlost, když soukromým vozidlem jel na místo zásahu. Hasič překročil povolenou rychlost v obci o 64 kilometrů v hodině.
  • Hasiči na Karlovarsku vyprošťovali dítě ze zabouchnutého auta

    23. 7. 2019 15:00:02Novinky.cz
    Dítě ze zabouchnutého auta vyprošťovali v pondělí hasiči v Karlovarském kraji. Dítě bylo v pořádku předáno matce. Hasiči upozornili, že v těchto vedrech jde o minuty.
  • Neštěstí v Rusku. Nejméně čtyři děti uhořely ve stanovém táboře

    23. 7. 2019 14:31:00Deník.cz
    Nejméně čtyři děti přišly o život při požáru na letním táboře v Chabarovském kraji na východě Ruska. Krajské úřady vyhlásily od středy třídenní smutek. Nad tragédií se rozhořčil premiér Dmitrij Medveděv, který nařídil zjistit, kdo povolil tábor, kde se tak zásadně porušovaly bezpečnostní předpisy. Případem se zabývají vyšetřovatelé, kteří už zadrželi ředitele a vlastníka tábora.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska