• U Ostravy hořelo obilné pole

    27. 7. 2019 16:20:01Novinky.cz
    Osm jednotek hasičů zasahovalo v sobotu v obci Vřesina u Ostravy, kde během sklizně začalo hořet obilné pole. Oheň se povedlo zlikvidovat zhruba za hodinu.
  • Na Kutnohorsku, Vysočině i Opavsku hořela pole. Škody jdou do milionů

    27. 7. 2019 16:01:00iDNES.cz
    Vysoký počet hasičů v pátek večer zaměstnal požár pole na Kutnohorsku. Kvůli větru se plameny rozšířily na velkou plochu a napáchaly škodu za 2,5 milionu korun. Požáry polí nejsou o prázdninách výjimečné i kvůli jiskrám od zemědělské techniky.Další články k tématu:Vadné LED žárovky zažehly v domě požár, přidušeného psa zachránil kyslíkŽhář na Semilsku založil už několik požárů, hořelo u pily i poblíž domůVe Vysokém Mýtě chytla ubytovna, hasiči evakuovali deset lidí
  • V Itálii u Rimini shořel autobus s českými turisty. Nikdo nebyl zraněn

    27. 7. 2019 16:00:00Deník.cz
    U italského města Rimini propukl požár autobusu, ve kterém na jih cestovalo 54 českých turistů. Nikdo z nich nebyl zraněn. O incidentu, který se stal v noci na pátek, informoval portál Rimini Today.
  • V Itálii shořel autobus, ve kterém cestovalo 54 českých turistů. Nikdo nebyl zraněn

    27. 7. 2019 15:10:00Lidovky.cz
    Čtyřiapadesát českých turistů a dva řidiči museli v noci ze čtvrtka na pátek opustit hořící autobus, který směřoval do jihoitalské Apulie. Plameny následně pohltily celý vůz a hasiči nakonec zasahovali více než čtyři hodiny. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.Další články k tématu:VIDEO: Ničivý žár, mohutný černý dým. Podívejte se, jak hořel vězeňský autobus u PrahyV Praze hořel autobus s 38 cestujícími, nikdo se nezranilV Praze hořel druhý autobus MHD za dva dny. Stejné linky a ve stejné ulici
  • Hafani v oblacích. Ze psů pražských strážníků udělali středočeští hasiči lezce

    27. 7. 2019 14:31:00Deník.cz
    /VIDEO/ Vidět psy vznášející se na laně vzduchem i se svými páníčky bylo možno ve čtvrtek na stanici profesionálních hasičů v Říčanech. Důvodem této mimořádnosti naštěstí nebylo žádné drama – jen příprava na chvíle, kdy by dramatické situace bylo třeba řešit. Hasiči uspořádali součinnostní výcvik s kynology pražských strážníků.
  • U Rimini shořel autobus, před plameny prchalo 54 českých turistů!

    27. 7. 2019 14:29:00TN.CZ
    Na italské dálnici A14 u letoviska Rimini hodinu po čtvrteční půlnoci úplně shořel dvoupatrový autobus vezoucí více než pět desítek českých turistů. Dálnici museli hasiči na několik hodin ve směru na jih úplně uzavřít. O požáru autobusu informovali na svých stránkách riminští hasiči, podle kterých bylo na palubě 54 výletníků z Česka a také dva řidiči. Když hasiči na místo dorazili, byli už všichni pasažéři i oba šoféři už mimo autobus a starali se o ně přivolaní záchranáři a dálniční policisté.
  • V Itálii shořel autobus s turisty z Česka. Nikdo se při požáru nezranil

    27. 7. 2019 14:24:00iDNES.cz
    V noci ze čtvrtka na pátek začal hořet autobus mířící na italský poloostrov Gargano. Kromě dvou řidičů muselo hořící vůz opustit také 54 českých turistů. Plameny pohltily celý autobus, hasiči zasahovali čtyři hodiny. Incident se obešel bez zranění. Další články k tématu:Na Mallorce hořel autobus s českými turisty. Nikdo se při požáru nezranilLidé se nemohli dostat z autobusu na boku, od výfuku navíc začalo hořet
  • Tři auta se srazila na Kladensku

    27. 7. 2019 13:17:01Novinky.cz
    Středočeští hasiči se záchrankou zasahovali v sobotu dopoledne u nehody tří osobních aut u Kamenných Žehrovic na Kladensku. Při střetu se zranili dva lidé, které zdravotníci odvezli do nemocnice.
  • Na Kutnohorsku, Vysočině i Opavsku hořela pole. Škody jsou do milionů

    27. 7. 2019 12:40:00iDNES.cz
    Vysoký počet hasičů v pátek večer zaměstnal požár pole na Kutnohorsku. Kvůli větru se plameny rozšířily na velkou plochu a napáchaly škodu za 2,5 milionu korun. Požáry polí nejsou o prázdninách výjimečné i kvůli jiskrám od zemědělské techniky.Další články k tématu:Vadné LED žárovky zažehly v domě požár, přidušeného psa zachránil kyslíkŽhář na Semilsku založil už několik požárů, hořelo u pily i poblíž domů
  • Třetí stupeň poplachu. S požárem pole u Vlačic bojovalo devatenáct jednotek

    27. 7. 2019 10:38:00Deník.cz
    /FOTOGALERIE/ Celkem devatenáct jednotek hasičů zasahovalo v pátek 26. července u požáru u obce Vlačice nedaleko Čáslavi. Krátce před osmou hodinou večer byl požár nahlášen na tísňovou linku. Hasiči okamžitě vyrazili na místo a následně vyhlásili třetí stupeň požárního poplachu. Velký sloupec dýmu byl vidět na několik kilometrů.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska