• Požár v chemičce v Lovosicích: škody jdou do desítek milionů

    30. 8. 2019 08:12:00TÝDEN.cz
    Hasiči ukončili likvidaci požáru v areálu chemičky v Lovosicích na Litoměřicku. Hořelo od čtvrtečního odpoledne. Předběžnou škodu odhadli na 40 milionů korun. Shořely suroviny určené k výrobě viskózového vlákna a hala. Řekl to operační důstojník krajských hasičů. Doprava v okolí továrny je už bez omezení.
  • Hasičům se podařilo uhasit požár haly v areálu Lovosické chemičky. Škody jsou v desítkách milionů

    30. 8. 2019 08:00:00Lidovky.cz
    Hasiči ukončili likvidaci požáru v areálu chemičky v Lovosicích na Litoměřicku. Hořelo od čtvrtečního odpoledne. Předběžnou škodu odhadli na 40 milionů korun. Shořely suroviny určené k výrobě viskózového vlákna a hala. Řekl to operační důstojník krajských hasičů. Doprava v okolí továrny je už bez omezení.Další články k tématu:Ukrajina a Rusko si údajně vyměnily vězně, měli by mezi nimi být zajatí námořníci či režisér SencovBrazílie přijme finanční pomoc pro boj s požáry od G7, kterou původně odmítla. Má ale podmínkuPři požáru v baru v Mexiku zemřelo 23 lidí. Na bar zaútočili ozbrojenci, začali střílet a házet zápalné lahveNehoří jen Amazonie. Angola a Kongo se potýkají s trojnásobkem požárůNa 1000 lidí bylo evakuováno kvůli požáru na řeckém ostrově Samos. Situace je již pod kontrolou
  • Brněnský hasič zachránil život důchodci v Mikulově. O dovolené

    29. 8. 2019 20:01:00Deník.cz
    Že má srdce na pravém místě a osud lidí kolem něj mu není lhostejný, prokázal na dovolené v Mikulově hasič Jiří Sláma z Brna. V sobotu v zámeckém parku pomohl dusícímu se důchodci.
  • Nehoří jen Amazonie, horší požáry jsou v Africe. Farmáři hladoví po půdě

    29. 8. 2019 19:49:00iDNES.cz
    Summit zemí G7 se rozhodl uvolnit pro hořící Amazonii pomoc ve výši 20 milionů dolarů (465 milionů Kč). Ještě větší požáry ale zuří v Africe. To však pozornosti politiků a médií uniká. Ekologickou zkázu přitom i tam způsobuje touha po dalších zemědělských plochách. Další články k tématu:Státy G7 uvolní 20 milionů dolarů na pomoc hořící AmazoniiMacron neochránil ani katedrálu, ať radši zalesňuje Evropu, zní z BrazíliePožáry v amazonském pralese zakládají farmáři. Řešením je jíst méně masaBolsonaro má jasno. Za požáry v Amazonii mohou být nevládní organizaceDiCaprio i Macron. Slavné osobnosti bojují za Amazonii zavádějícími fotkamiBolsonaro drancuje deštné pralesy. Těžba v Amazonii roste ostrým tempem
  • V Lovosicích hoří skladovací haly! Hasiči informovali okolní obce

    29. 8. 2019 18:09:00TN.CZ
    Několik jednotek hasičů z Ústeckého kraje vyjelo ve čtvrtek odpoledne k požáru v areálu společnosti Glanzstoff. Hoří skladovací haly s polyamidovými vlákny. K požáru na Litoměřicku vyrazilo kolem čtvrteční půl páté odpoledne pět hasičských jednotek. Oheň se objevil ve skladovacích halách společnosti Glanzstoff, která vyrábí technická vlákna. Jeden člověk se nadýchal zplodin. "Hasiči nás o požáru informovali. Podle nich tam nehoří nic nebezpečného," řekl lovosický starosta Milan Dian
  • V Lovosicích hoří zřejmě sklad, jeden člověk se nadýchal kouře

    29. 8. 2019 17:47:00iDNES.cz
    Hasiči zasahují v Lovosicích v areálu firmy na výrobu viskozového vlákna. Hoří zřejmě sklad. Jednoho člověka, který se nadýchal kouře, odvezli záchranáři.
  • Chemička v Lovosicích hoří

    29. 8. 2019 17:43:12Novinky.cz
    Hasiči z ústeckého kraje zasahují od čtvrtečního odpoledne v chemičce v Lovosicích. Plameny zasáhly sklad. Jeden člověk se zranil, když se nadýchal kouře.
  • Hasiči bojují v Lovosicích s požárem v areálu podniku Lovochemie

    29. 8. 2019 17:18:00Deník.cz
    Ve čtvrtek 29. září v podvečer zachvátil požár jednu ze skladovacích hal lovosického podniku Lovochemie. K likvidaci požáru haly o velikosti 10x15 metrů vyjelo 5 hasičských jednotek.
  • Nad Letnou se vznášel černý dým. Hořelo rozestavěné obchodní centrum

    29. 8. 2019 13:28:00Deník.cz
    Pražany překvapil ve čtvrtek krátce před obědem z dálky viditelný kouř, který stoupal nad Letnou. V sedmé městské části hořela střecha rozestavěného obchodního centra. Hasiči i s pomocí výškové techniky dostali požár pod kontrolu.
  • V ulici Dukelských hrdinů hořela střecha. Zásah blokuje průjezd Veletržní

    29. 8. 2019 13:03:00iDNES.cz
    V ulici Dukelských hrdinů v pražských Holešovicích hořela střecha rozestavěného Obchodního centra Letná. Na místě zasahují pražští hasiči, požár již mají pod kontrolou. Hořela izolace na ploše 10x20 metrů. Zásah blokuje provoz v ulicích Veletržní a Milady Horákové.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska