• Senior vjel s autem v Jablonci pod hasičskou tatrovku

    11. 9. 2019 15:34:01Novinky.cz
    Přímo do cesty houkající hasičské tatrovce mířící k zásahu vletěl v úterý v Jablonci nad Nisou, v místní části Mšeno, čtyřiasedmdesátiletý řidič octavie.
  • V Korunní hořel byt. Tramvaje musely hodinu jezdit jinudy

    11. 9. 2019 14:27:00TÝDEN.cz
    Zásah hasičů při likvidaci požáru bytu v Korunní ulici ve středu po poledni zkomplikoval dopravu v centru Prahy. Hasičské vozy stály na kolejích, tramvaje číslo 10 a 16 proto jezdily necelou hodinu odklonem ze zastávky I.P. Pavlova přes Muzeum a Jiřího z Poděbrad na Floru, vyplývá z informací hasičů a dopravního podniku.
  • Pražská MHD měla potíže. Provoz omezovaly zásahy hasičů

    11. 9. 2019 14:13:00Deník.cz
    /VIDEO/ Do problémů se dostali cestující některých linek pražské hromadné dopravy kolem středečního poledne. Hned tři zásahy hasičů způsobily odklony spojů nebo jejich zpoždění.
  • Na pražské Jižní spojce hořela dodávka, požár zkomplikoval dopravu

    11. 9. 2019 13:32:00iDNES.cz
    Dopravu v Praze zkomplikoval požár nákladního auta. Kolem jedenácté hodiny zasahovali hasiči na Jižní spojce v úrovni Braníku ve směru do centra.Další články k tématu:Kamion stál dvě minuty mezi závorami v Praze, osobní vlak vykolejilZávada zastavila provoz metra na lince C, jezdily náhradní autobusyV Praze sjel do příkopu autobus MHD, nikdo nebyl zraněn
  • Nechte nás skočit, křičeli figuranti v areálu dolu na policejní vyjednavače

    11. 9. 2019 13:00:00Deník.cz
    /VIDEO, FOTOGALERIE/ „Na těžní věž bývalého dolu Gabriela vystoupaly dvě osoby a mají v úmyslu spáchat sebevraždu skokem dolů.“ Takovéto hlášení zaznělo v úterý dopoledne na tísňové lince záchranářů, kteří na místo na periferii Karviné posílají hasiče a lezecký oddíl báňské záchranné služby. Na cestu se vydává také policejní vyjednavač…  
  • Plameny u odpalovací rampy zabránily startu japonské nákladní lodi k ISS

    11. 9. 2019 10:22:04Novinky.cz
    Kvůli požáru u odpalovací rampy v japonském vesmírném středisku na ostrově Tanegašima musel být ve středu 11. září odložen start rakety s nákladní lodí k Mezinárodní vesmírné stanici (ISS). Informovala o tom agentura Kjódó s tím, že opětovný start bude možný nejdříve o víkendu.
  • Pět lidí v Praze muselo být ošetřeno. Nadýchali se neznámé látky

    10. 9. 2019 22:18:00Lidovky.cz
    Lidé v obytném domě v pražských Nuslích se v úterý nadýchali neznámé látky, pět jich pak skončilo v nemocnici kvůli lehčí nevolnosti a zvracení. Hasiči evakuovali celkem 24 lidí. Druh a původ látky se zatím nepodařilo zjistit. ČTK to řekli mluvčí pražských hasičů a zdravotnické záchranné služby. Další články k tématu:V areálu známé Špindlerovy boudy v Krkonoších vypukl požár. Hasiči oheň likvidovali tři hodinyHasiči už zlikvidovali požár v lovosické chemičce. Škody se šplhají do desítek milionůProvoz obnoven na dálnici D2 ve směru na Brno. Uzavřená byla kvůli dvěma nehodám kamionůSpor o požár v Krejčířově vile. O tom, kdo zapálil neúspěšně dražený objekt, se živě spekuluje
  • Lidé v pražském domě měli problémy kvůli dráždivé látce, hasiči evakuovali 24 lidí

    10. 9. 2019 21:39:01Novinky.cz
    Hasiči, policisté i záchranáři zasahují v úterý večer ve Svatoplukově ulici v pražských Nuslích, kde se několika lidem udělalo špatně kvůli zatím neznámé dráždivé látce. Hasiči evakuovali 24 lidí.
  • Senior vjel hasičům přímo pod kola! Cisterna auto málem rozdrtila. VIDEO

    10. 9. 2019 16:00:00TN.CZ
    Pondělní nehodu hasičského auta v Jablonci nad Nisou vyšetřují policisté. Hasiči projížděli křižovatku se zapnutými majáky a zvukovou signalizací, jedno z aut jim ale nedalo přednost a vjelo z vedlejší silnice přímo pod rozjetou Tatru. Vše zachytila kamera. Záběry z bezpečnostní kamery podle policistů jasně ukazují na chybu řidiče Škody Octavie. 74letý muž vjel do křižovatky z vedlejší silnice a navíc v době, kdy musel slyšet houkající sirénu hasičů. Skončil tak přímo pod koly rozjeté hasičské
  • Mladý řidič v Ostravě narazil do sloupu. Ze zdevastovaného auta ho vyprošťovali půl hodiny

    10. 9. 2019 15:50:01Novinky.cz
    Půlhodiny vyprošťovali v pondělí hasiči 19letého řidiče v Ostravě. Mladý muž nezvládl zatáčku a Peugeot 206 se zaklínil do sloupu. Mladík skončil v nemocnici s vážným poraněním nohou.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska