• Noční můra. Při požáru v domě s pečovatelskou péčí zemřela vozíčkářka

    14. 11. 2019 09:21:00Deník.cz
    V pátek brzy nad ránem došlo na pražském Černém Mostě k tragické události. Při požáru jednoho z bytů v domě s pečovatelskou službou zemřela starší žena a zahynul i její asistenční pes. Policisté, hasiči a záchranáři včasným zásahem zabránili dalším ztrátám na (nejen) lidských životech. Vozíčkáři složkám Integrovaného záchranného systému děkují.
  • Záběry z místa nehody u Nitry: Pohled na zničený autobus trhá srdce!

    14. 11. 2019 09:15:00TN.CZ
    Slovenští policisté zveřejnili video ze zásahu u tragické nehody nedaleko Nitry. Při srážce autobusu s kamionem zemřeli čtyři děti a osm dospělých. Premiér Peter Pellegrini chce na pátek vyhlásit státní smutek. Hasiči a policisté u nehody pracovali do pozdních nočních hodin. Autobus skončil po srážce s nákladním autem na boku v příkopu. Na záběrech, které policisté zveřejnili ve čtvrtek ráno, je vidět, že hasiči zdemolovaný autobus postavili znovu na kola a poté odtáhli, stejně jako návěs. Ráno
  • Voda na Slovensku smetla tři ženy, které zachraňovaly zvířata z útulku

    14. 11. 2019 09:08:01Novinky.cz
    Tři ženy, které v noci na čtvrtek pomáhaly při záchraně zvířat v útulku ve slovenském městě Revúca v banskobystrickém kraji, smetla vysoká voda rozvodněné říčky Muránka. Informovaly o tom slovenská policie a hasiči s tím, že zatím našli tělo jedné ženy.
  • V Břeclavi se při hromadné nehodě zranilo sedm lidí

    14. 11. 2019 08:05:00Deník.cz
    Sedm lidí se zranilo při čtvrteční dopravní nehodě osobního auta, dodávky a autobusu v Lidické ulici v Břeclavi. Silnice je podle hasičů přibližně od půl šesté ráno uzavřena.
  • V pražském domě s vozíčkáři hořelo: Jeden mrtvý, sedmdesát evakuovaných

    14. 11. 2019 07:29:01Novinky.cz
    V domě s pečovatelskou službou v Praze na Černém mostě vypukl v noci na čtvrtek požár. Hasiči evakuovali 70 imobilních lidí, jeden člověk zemřel. Informoval o tom mluvčí hasičů Martin Kavka.
  • V Praze hořel dům s pečovatelskou službou, jeden člověk zemřel

    14. 11. 2019 07:09:00iDNES.cz
    Jeden lidský život si vyžádal noční požár v domě s pečovatelskou službou v Praze na Černém Mostě. Hasiči kvůli ohni evakuovali z panelového domu 70 lidí, včetně vozíčkářů. 15 lidí zachránili ze zakouřených prostor uvnitř domu. Záchranáři na místě ošetřili několik zraněných. Příčinu požáru vyšetřovatelé stále zjišťují.Další články k tématu:Noční požár zničil byt ve Stodůlkách, hasiči zachránili patnáct lidíMladou rodinu probudil oheň, při požáru se do nového domu propadla střechaPři požáru domu v Praze se dva lidé nadýchali kouře. Jsou na JIP
  • GALERIE: Požár v pečovatelském domě v Praze

    14. 11. 2019 06:33:00TN.CZ
    Starší žena uhořela v noci na čtvrtek i se svým psem v domě s pečovatelskou službou na pražském Černém mostě. Stovku nájemníků museli hasiči spolu s policisty evakuovat, většina z nich byla upoutána na invalidní vozík.  
  • Žena uhořela v pečovatelském domě, desítky vozíčkářů museli evakuovat

    14. 11. 2019 06:12:00TN.CZ
    Starší žena uhořela v noci na čtvrtek i se svým psem v domě s pečovatelskou službou na pražském Černém mostě. Stovku nájemníků museli hasiči spolu s policisty evakuovat, většina z nich byla upoutána na invalidní vozík. Hořet začalo asi dvě hodiny po půlnoci v druhém patře paneláku v ulici Kapitána Stránského. Dům zamořil hustý dým. První přijeli policisté, kteří začali s evakuací. Vzápětí dorazilo na padesát hasičů, kteří kromě záchrany lidí bojovali s ohněm. Ten zachvátil celý byt. Ze dvou
  • V jihokorejském vojenském výzkumném ústavu explodovalo raketové palivo

    13. 11. 2019 19:06:01Novinky.cz
    Jednoho mrtvého a pět zraněných si vyžádala středeční exploze v laboratoři jihokorejského Úřadu pro rozvoj obrany (ADD)v Tedžonu, uvedla agentura Jonhap s odvoláním na hasiče. K explozi došlo při manipulaci s raketovým palivem.
  • V Přístavní ulici v Ústí hořelo auto. Řidič vystoupil, zasáhli hasiči

    13. 11. 2019 16:06:00Deník.cz
    Osobní vůz v Přístavní ulici v Ústí nad Labem zachvátily ve středu 13. listopadu plameny. Před půl třetí hodinou odpoledne na místo vyjeli hasiči. 

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska