• Na dělníka spadla v areálu bývalé hutě Poldi zeď. Utrpěl úraz hlavy

    7. 11. 2019 09:57:00Deník.cz
    Ve čtvrtek ráno spadla v Kladně na dělníka betonová zeď. Muže odvezla záchranka do Prahy. Utrpěl úraz hlavy. Událost se stala na stavbě největšího logistického centra Lidl v České republice, které vzniká v areálu bývalé hutě Poldi nedaleko Buštěhradu. U případu zasahovali hasiči, záchranáři i policisté.
  • Na Svitavsku se převrátil kamion s řepou, zablokoval tah na Moravu

    7. 11. 2019 09:22:00iDNES.cz
    Na páteřní silnici č. 35 na Svitavsku se převrátil kamion plný řepy. Náklad zasypal hlavní tah na Moravu a nehoda brání provozu. Následky odstraňují hasiči, tvoří se kolony.Další články k tématu:Na pětatřicítce v Pardubickém kraji zahynulo za deset let sedmdesát lidíNa Svitavsku se čelně srazil kamion s osobním autem, řidič zemřel
  • Část stropu londýnského divadla se zřítila rovnou mezi diváky

    7. 11. 2019 07:16:00TN.CZ
    Místo kultury pořádný šok. To zažili diváci divadla Piccadilly Theatre v londýnské čtvrti West End, když se na ně přímo během představení zřítila část stropu. V hledišti se okamžitě ozval křik, řada diváků se v obavách, že by se mohly zhroutit další části stropu, začala zvedat a prchat z divadla. Naštěstí nikdo nebyl vážně zraněn, za pomoci hasičů ale muselo být evakuována více než tisícovka lidí. Pět lidí muselo být ošetřeno, lehce je zranily padající trosky. Představením, kteří přišli
  • V londýnském divadle se zřítila část stropu, zranila několik lidí

    7. 11. 2019 06:37:00iDNES.cz
    Během představení v jednom z divadel v londýnské čtvrti West End se ve středu večer zřítila menší část stropu. Lehce se zranilo několik lidí, informovala policie. Hasiči z divadla evakuovali asi 1 100 lidí.Další články k tématu:Na postupu bych nic neměnila, hájila šéfka zásah hasičů v Grenfell TowerNa letištích a nádraží v Londýně objevili podomácku vyrobené bomby
  • Souboj hasicího letadla s SUV má jasného vítěze

    6. 11. 2019 19:15:01Novinky.cz
    S požáry, které sužují oblast Kalifornie, bojují hasiči mimo jiné i ze vzduchu. Slouží jim k tomu speciální hasicí letadla, která vypouštějí látku zpomalující hoření. Co se však stane, když se čtyři tuny červeného zpomalovače potkají s automobilem? Video nyní zveřejnila agentura Reuters.
  • K dopravní nehodě ve Varnsdorfu letěl vrtulník. Řidiče museli vyprostit

    6. 11. 2019 13:40:00Deník.cz
    Vrtulník záchranné služby vzlétal ve středu dopoledne k dopravní nehodě ve Varnsdorfu. V Zuzánkově ulici se střetla dvě auta. Na místo vyrazili také policisté i hasiči. Zraněného řidiče z jednoho z osobáků museli vyprostit.
  • Při nočním požáru střechy v Petrovicích u Karviné zemřel jeden z hasičů

    6. 11. 2019 13:03:28ČT 24
    Při likvidaci menšího požáru střechy budovy v průmyslovém areálu v Petrovicích u Karviné zemřel v noci na středu jeden ze zasahujících hasičů. Informoval o tom mluvčí Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje Petr Kůdela. Hasič se při zásahu vážně zranil, podrobnosti však zatím jeho kolegové nezveřejnili. 
  • Při zásahu u požáru na Karvinsku zemřel profesionální hasič

    6. 11. 2019 12:58:00Lidovky.cz
    Při likvidaci menšího požáru střechy budovy v průmyslovém areálu v Petrovicích u Karviné zemřel v noci na středu profesionální hasič. Sdělil to mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.Další články k tématu:Hasiči na Brněnsku hasili skladovací halu. Škoda se odhaduje na čtyři miliony korunNoční požár zničil byt ve Stodůlkách. Hasiči evakuovali 15 lidí, škoda je 3,5 milionuStředočeští hasiči měli kvůli větru nejvíc výjezdů v Česku. Zaměstnali je hlavně popadané stromy
  • Požár autodílny na Rychnovsku ohrozil penzion, škoda za čtyři miliony

    6. 11. 2019 12:32:01Novinky.cz
    Zhruba čtyřmilionovou škodu způsobil podle vyšetřovatelů rozsáhlý požár autodílny ve Skuhrově nad Bělou v okrese Rychnov nad Kněžnou. Stavba vyhořela v noci na středu. Hasiči museli také evakuovat dvacet lidí z vedlejšího penzionu.
  • Zavaleného muže hodinu vytahovali z pětimetrové hloubky. Letěl pro něj vrtulník

    6. 11. 2019 11:52:00Deník.cz
    Lomnice – Zavaleného muže z výkopu vytahovali hasiči ve středu dopoledne v Lomnici na Tišnovsku. Se středně těžkým zraněním ho přepravil vrtulník do bohunické nemocnice.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska