• Dvě malé děti zahynuly při požáru v Havířově, třetí je zraněné

    19. 5. 2020 08:02:00TÝDEN.cz
    Dvě nezletilé děti v pondělí odpoledne nepřežily požár bytu v Havířově na Karvinsku, v místní části Šumbark. Třetí, rovněž nezletilé dítě zachránil kolemjdoucí muž, je ale zraněné.
  • OBRAZEM: Modelka v roušce, dezinfekce i sál. Koronavirus očima Dana Materny

    19. 5. 2020 00:00:00iDNES.cz
    Krize kolem koronavirové krize přinesla i záplavu fotografických příběhů. „Koronavirová epidemie převrátila svět naruby, do té doby nepředstavitelně. Byla to ohromná fotografická výzva,“ komentuje svou tvorbu fotograf MF DNES Dan Materna. „Vlastně první, co jsem fotil, byl příjezd evakuovaných Čechů z Wu-chanu do Nemocnice Na Bulovce. A pak to začalo,“ dodává.
  • Dvě děti nepřežily požár bytu v Havířově, třetí je zraněné

    18. 5. 2020 20:53:48ČT 24
    Dvě nezletilé děti v pondělí odpoledne nepřežily požár bytu v Havířově na Karvinsku, mělo jít o chlapce ve věku asi tří a pěti let. Třetí dítě, podle dostupných informací přibližně devítileté děvče, vyvázlo se zraněním. Zachránil jej kolemjdoucí muž. Rodičům dětí poskytl traumatologický tým hasičů psychologickou pomoc, uvedl to mluvčí hasičů Petr Kůdela a policejní mluvčí René Černohorský.
  • GALERIE: Požár v Havířově

    18. 5. 2020 20:32:00TN.CZ
    GALERIE: Požár v Havířově  
  • Dvě děti zemřely v hořícím bytě, k třetímu se dostali po vykopnutí dveří

    18. 5. 2020 20:00:00iDNES.cz
    Hasiči v pondělí odpoledne vyjeli k požáru třípokojového bytu v Havířově-Šumbarku. Tragickou událost nepřežily dvě děti, třetí dítě se podařilo zachránit kolemjdoucímu muži. V době požáru nikdo další v bytě nebyl. Proč začalo hořet, zjišťují kriminalisté ve spolupráci s hasiči.
  • Dvě děti nepřežily požár bytu v Havířově, třetí zachránil kolemjdoucí muž. Je však zraněné

    18. 5. 2020 18:56:00Lidovky.cz
    Dvě nezletilé děti v pondělí odpoledne nepřežily požár bytu v Havířově na Karvinsku, v místní části Šumbark. Třetí, rovněž nezletilé dítě zachránil kolemjdoucí muž, je ale zraněné. Rodičům dětí traumatologický tým hasičů poskytl psychologickou pomoc. Stejně tak ji poskytl zasahujícím hasičům a policistům. ČTK to sdělili mluvčí hasičů Petr Kůdela a policejní mluvčí René Černohorský.
  • Při požáru v Havířově zemřely dvě děti! Třetí se podařilo zachránit

    18. 5. 2020 18:38:00TN.CZ
    Při požáru v Havířově zemřely dvě děti. Třetí dítě se podařilo z ohně vysvobodit náhodnému svědkovi. Oheň zachvátil jeden z bytů domu v Havířově-Šumbarku. Při příjezdu jednotek se z oken v prvním patře valil hustý dým a šlehaly plameny. "Pět jednotek hasičů zasahovalo v pondělí odpoledne u požáru bytu v Havířově-Šumbarku. Požár nepřežily dvě děti, třetí dítě se podařilo zachránit kolemjdoucím mužem, který měl vykopnout dveře silně zakouřeného bytu, a je zraněné. Příčina vzniku a okolnosti
  • Řidič dodávky kvůli mikrospánku naboural do sloupu, lidé byli bez proudu

    18. 5. 2020 17:51:00iDNES.cz
    Řidič dodávky naboural do sloupu elektrického vedení na předměstí Nové Paky na Jičínsku. Na průtahu obcí na silnici I/16 nejspíš usnul za volantem. Hasiči museli z vozu vyprostit zraněného spolujezdce.
  • Nebohý pes uvízl v rouře. Zachránili ho hasiči, museli se k němu prokopat

    17. 5. 2020 18:03:00TN.CZ
    Náplní práce hasičů není jen vyjíždět k požárům - pomáhají také zachraňovat zvířata v nouzi. Občas je to kočka, která se nemůže dostat ze stromu, občas pták, který se zamotal do sítě. Tentokrát ostravská jednotka vyjížděla k pejskovi, který uvízl v rouře a nemohl ven. Může se to stát snadno - pes je zvídavé a hravé zvíře a v plastovém tunelu, který kouká ze země, navíc mohl spatřit hlodavce, který se tam ukrýval. Ať už to bylo jakkoliv, v neděli do jedné takové roury v Ostravě-Hrabůvce vlezl
  • GALERIE: Hasiči zachraňovali psa zaseklého v rouře

    17. 5. 2020 17:36:00TN.CZ
    GALERIE: Hasiči zachraňovali psa zaseklého v rouře  

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska