• Na místo šli kriminalisté najisto! Policie měla stopu a prověřuje dva lidi

    30. 5. 2020 18:29:00TN.CZ
    Nález tělíčka malého Tadeáše nebyl náhodný. Podle vyjádření policejní mluvčí jej nalezli na "základě získaných informací". Hasiči a policisté se navíc z parku stáhli již kolem třetí odpoledne kvůli nové stopě. "Na základě získaných informací jsme nalezli tělo pohřešovaného kojence. Nařídili jsme soudní pitvu ke zjištění přesných příčin úmrtí. V souvislosti s tím prověřujeme výpovědi dvou osob, se kterými nyní provádíme další úkony," uvedla v sobotu policejní mluvčí Eva Hašlová. Tadeáše našla
  • Hasiči ukončili pátrání po Tadeášovi, který zmizel i s kočárkem. Policie dále pokračuje, nemá však nové poznatky

    30. 5. 2020 16:44:00Lidovky.cz
    Policie pokračuje v pátrání po čtyřměsíčním chlapci, který se pohřešuje od pátečního večera v Hoříně na Mělnicku. Jeho matka ohlásila, že se ztratil i s kočárkem v zámeckém parku. Policie nemá nové poznatky, řekla policejní mluvčí Eva Hašlová. Hasiči kolem 15:00 na žádost policie pátrání ukončili, policisté ale zůstávají dále na místě.
  • Na Mělnicku zmizel malý Tadeáš i s kočárkem! Matka na chvíli usnula

    29. 5. 2020 19:33:00TN.CZ
    Po zmizelém chlapci na Mělnicku od pátečního večera pátrá policie. Na pomoc přiletěl i vrtulník, na řeku vyjel člun. Do hledání se zapojily desítky hasičů a policistů. Pětiměsíční Tadeáš Zelenka zmizel i s kočárkem v Hoříně na Mělnicku v pátek večer. Rozjelo se velké pátrání, při němž pomáhal i policejní vrtulník s termovizí. Na řeku vyjel pátrací člun. "Mělniční policisté pátrají po dítěti, které zmizelo ze zámeckého parku," uvedla policejní mluvčí Lucie Nováková. Chlapec se narodil letos v
  • Expozice požární ochrany ve Zbirohu zahajuje novou sezónu

    29. 5. 2020 17:44:00HZSČR
    29. 5. 2020 - V sobotu, 30. května 2020, se po zimní a koronavirové přestávce otevírá pro návštěvníky Expozice požární ochrany ve Zbirohu.
  • Skupina mužů vlákala německé policisty do léčky a ze zálohy je kamenovala

    29. 5. 2020 14:50:00iDNES.cz
    Skupina asi 50 mužů v pátek ráno napadla kameny zasahující policisty a hasiče ve městě Dietzenbach ve spolkové zemi Hesensko. Podle policie byli příslušníci bezpečnostních sborů na místo záměrně vylákáni a napadeni ze zálohy, informovala agentura DPA.
  • Starostovi Novotnému přišla podezřelá obálka, zasahovali chemici

    28. 5. 2020 22:13:00iDNES.cz
    Starosta pražské městské části Praha - Řeporyje Pavel Novotný z ODS ve čtvrtek v podvečer obdržel podezřelou obálku. Informaci iDNES.cz potvrdila mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová. Chemická jednotka společně s hasiči předmět zajistili, policisté vyšetřují okolnosti.
  • V Řeporyjích zasahovala protichemická jednotka. Z dopisu pro starostu Novotného se vysypal prášek

    28. 5. 2020 21:21:00Lidovky.cz
    Starosta pražské městské části Praha - Řeporyje Pavel Novotný (ODS) ve čtvrtek v podvečer obdržel podezřelou obálku, ze které se vysypal bílý prášek. Před úřadem posléze zasahovali hasiči a policisté. Informoval o tom server iDNES.cz a potvrdila to i mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová. „Na místě zasahuje policie z důvodu oznámení nebezpečného předmětu,“ sdělila.
  • Úřadu starosty Novotného přišla podezřelá obálka. Na místě zasahovali policisté i chemici

    28. 5. 2020 21:12:01ČT 24
    Policisté a hasiči ve čtvrtek zasahovali kvůli nálezu podezřelé obálky na úřadě pražské městské části Řeporyje. Oznámil to mluvčí pražských hasičů Martin Kavka a mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová. Blíže nechtěli zásah komentovat. Řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) již dříve dostal policejní ochranu. Novotný čelí výhrůžkám kvůli pomníku vlasovcům, který v městské části nechal vybudovat. 
  • Na pomoc mývalovi uvízlému ve vrtu vyrazily čtyři jednotky hasičů!

    28. 5. 2020 18:30:00TN.CZ
    Hasiči z Plzeňského kraje vyjeli ve čtvrtek dopoledne na pomoc mývalovi, který uvízl ve starém vrtu. Podle hasičů se pobyt v rouře na zvířeti silně podepsal. Kvůli mývalovi, který zapadl do starého vrtu v Rabštejnu nad Střelou na Plzeňsku, vyrazily na místo kolem osmé ráno čtyři jednotky hasičů. "Trubka, v níž mýval je, má průměr asi 20 centimetrů a hloubku kolem pěti metrů. Pokoušíme se jej chytit do oka," uvedl k záchraně nebohého zvířete mluvčí hasičů Petr Poncar.  Zvířátko ale po
  • Klika a kované závěsy dveří. Památkáři hledají, co zbylo z vyhořelých chat

    28. 5. 2020 17:25:00iDNES.cz
    Týden po ničivém požáru mohli památkáři poprvé zblízka spatřit, co zbylo ze dvou historických loveckých chat v srdci národního parku České Švýcarsko. Odborníci nyní zjišťují, co se v místě zvaném Na Tokání dochovalo a jaká by mohla být jeho budoucnost.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska