• V Zápech hořela hala s autodíly, škoda bude podle majitele 100 milionů

    V Zápech hořela hala s autodíly, škoda bude podle majitele 100 milionů

    2. 7. 2022 08:32:00Lidovky.cz
    V pátek večer začala v Zápech u Prahy hořet hala, ve které byly uskladněny autodíly, oleje a plynové láhve. Byl vyhlášen nejvyšší stupeň poplachu, který hasiči snížili v sobotu před 02:30 na druhý. V sobotu ráno hasiči ohlásili, že požár dohašují. Nikdo nebyl zraněn. Škoda může dosáhnout až 100 milionů korun.
  • Škoda po požáru haly u Prahy bude 100 milionů

    Škoda po požáru haly u Prahy bude 100 milionů

    2. 7. 2022 08:20:01Novinky.cz
    Hasiči dohašují požár haly v Zápech u Prahy, kde byly uskladněny autodíly, oleje a plynové lahve. Hořet začalo v pátek před 20:00, byl vyhlášen nejvyšší stupeň poplachu, který hasiči snížili v sobotu před 02:30 na druhý. Nikdo nebyl zraněn. Podle starosty obce Vladimíra Vlčka sloužila hala jako sklad autodílů pro společnost AD Partner. Podle odhadů majitele bude škoda zhruba 100 milionů korun, řekla mluvčí středočeských hasičů Dagmar Zemanová.
  • Lidé bez proudu, supercely na jižní Moravě. Českem se prohnaly bouře

    Lidé bez proudu, supercely na jižní Moravě. Českem se prohnaly bouře

    1. 7. 2022 23:47:00Lidovky.cz
    Českem v pátek opět prošly silné bouřky doprovázené nárazy větru a krupobitím. Na jižní Moravě se vyskytly supercelární bouře, ničily stromy i střechy. K těmto škodám vyjížděli i hasiči v Moravskoslezském kraji. V obou regionech zasahovali u desítek událostí. V Královéhradeckém kraji byly k 22. hodině bez elektřiny stále čtyři tisíce domácností.
  • 

V Zápech u Prahy hoří hala s autodíly, hasiči vyhlásili nejvyšší stupeň poplachu

    V Zápech u Prahy hoří hala s autodíly, hasiči vyhlásili nejvyšší stupeň poplachu

    1. 7. 2022 23:20:11ČT 24
    Hasiči v pátek večer zasahují u požáru haly v Zápech u Prahy, před 22:30 zvýšili stupeň poplachu na nejvyšší, zvláštní. V hale jsou uskladněné autodíly, zřejmě i oleje a plynové láhve, konstrukce haly se zřítila. Požár se zatím obešel bez zranění lidí, řekla mluvčí středočeských hasičů Dagmar Zemanová. Podle starosty obce Vladimíra Vlčka slouží hala jako sklad autodílů pro společnost AD Partner.
  • Halu v Zápech u Prahy zachvátil požár, hasiči vyhlásili třetí stupeň poplachu

    Halu v Zápech u Prahy zachvátil požár, hasiči vyhlásili třetí stupeň poplachu

    1. 7. 2022 22:02:00iDNES.cz
    Hasiči v pátek večer dorazili k požáru haly v Zápech u Prahy, vyhlásili třetí stupeň poplachu ze čtyř. V hale jsou uskladněné autodíly, zřejmě i oleje a plynové láhve. Podle starosty obce Vladimíra Vlčka slouží hala jako sklad pro společnost AD Partner.
  • Halu s autodíly v Zápech zasáhl požár, hasiči vyhlásili třetí stupeň poplachu

    Halu s autodíly v Zápech zasáhl požár, hasiči vyhlásili třetí stupeň poplachu

    1. 7. 2022 20:59:00Deník.cz
    /FOTOGALERIE/ Třetí stupeň (ze čtyř možných) požárního poplachu kvůli potřebě masivního nasazení sil a prostředků profesionálních jednotek i dobrovolných sborů vyhlásili v pátek večer středočeští hasiči, kteří vyrazili do boje s požárem haly v městysi Zápy na Praze-východ; mezi Brandýsem nad Labem a Čelákovicemi. Mohutný oheň na sebe před soumrakem upozorňoval hustým černým dýmem, viditelným i z větší dálky.
  • U Prahy vzplála hala, jsou v ní zřejmě plynové lahve

    U Prahy vzplála hala, jsou v ní zřejmě plynové lahve

    1. 7. 2022 20:57:01Novinky.cz
    Hasiči v pátek večer vyjížděli k požáru haly v Zápech u Prahy, před 22:30 zvýšili stupeň poplachu na nejvyšší, zvláštní. V hale jsou uskladněné autodíly, zřejmě i oleje a plynové láhve, hrozí zřícení konstrukce, řekla mluvčí středočeských hasičů Dagmar Zemanová. Podle starosty obce Vladimíra Vlčka slouží hala jako sklad autodílů pro společnost AD Partner.
  • Českem prošly silné bouřky s krupobitím

    Českem prošly silné bouřky s krupobitím

    1. 7. 2022 15:56:02Novinky.cz
    Bouřky v pátek opět zaměstnaly hasiče. Ti vyjížděli hlavně ke stromům popadaným na silnici. Silné bouřky, před nimiž varovali meteorologové, v pátek zasáhly celé území od východních Čech až po Moravskoslezský kraj. V Ostravě musel být krátce přerušen festival Beats for Love.
  • BEZPEČNĚ NA DOVOLENOU

    1. 7. 2022 14:43:00HZSČR
    1. 7. 2022 (MF) - Na téma "Jak zabezpečit dům před dovolenou" hovořili ve středeční Snídani s Novou tisková mluvčí Hasičského záchranného sboru ČR kpt. Pavla Jakoubková a policejní preventista Policie ČR kpt. Ondřej Penc.
  • Mynářovu hospodu v Osvětimanech zapálil někdo úmyslně, ostatní verze už policie vyloučila

    Mynářovu hospodu v Osvětimanech zapálil někdo úmyslně, ostatní verze už policie vyloučila

    1. 7. 2022 12:39:57Lidovky.cz
    Policie pokročila ve vyšetřování požáru restaurace Na Srubu v Osvětimanech, která shořela letos 29. března. Stavbu, již vlastní firma hradního kancléře Vratislava Mynáře, podle zjištění vyšetřovatelů někdo zapálil úmyslně.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska