• V brněnském Novém Lískovci hořela chata. Zranil se majitel i hasič

    19. 3. 2019 08:39:00Deník.cz
    /FOTOGALERIE/ Dva zraněné si vyžádal ranní požár chatky v Kluchově ulici v Brněnské části Nový Lískovec. Kromě obyvatele chatky se zranil i jeden ze zasahujících hasičů. Škoda dosahuje výše sto tisíc korun.
  • Nehodu kamionu na Benešovsku nepřežilo 43 prasat. Zvířata se rozutekla do lesa

    18. 3. 2019 18:55:00Lidovky.cz
    Na Benešovsku v pondělí ráno havarovalo nákladní auto převážející asi 200 prasat. Vůz se při nehodě převrátil na bok, pětapadesátiletý řidič utrpěl zranění. Část zvířat se rozutekla do lesa, hasiči je odchytávali. Nehodu nakonec nepřežilo 43 prasat. Další články k tématu:Chtěli jet po dálnici, místo toho zablokovali Beroun. Nehoda kamionu na D5 způsobila zmatekBizarní nehoda. Chtěl pomoct řidiči v převráceném vozidle, srazilo ho autoNehoda českého busu na čtyři hodiny zastavila rakouskou dálnici. Dva lidé byli zraněni
  • Geodetka se na Novojičínsku propadla až po pás do bahna

    18. 3. 2019 15:50:04Novinky.cz
    Neobvyklý zákrok mají za sebou novojičínští hasiči. V pondělí před polednem museli ze dna vypuštěné vodní nádrže Čerťák vyprošťovat mladou geodetku, která při vyměřování plochy zapadla do bahna.
  • Policisté evakuovali několik domů na pražském Chodově. Na místě byl nalezen dělostřelecký granát

    18. 3. 2019 15:40:46ČT 24
    Policisté a hasiči v pondělí odpoledne evakuovali obyvatele několika rodinných domů ve Stýblově ulici v Praze 4 na Chodově, kde se při výkopových pracích našel pravděpodobně dělostřelecký granát. Ulice je uzavřena, na místo jede pyrotechnik, uvedla policie.
  • Policie v Praze našla nejspíš dělostřelecký granát. Na místo jede pyrotechnik

    18. 3. 2019 15:28:00Lidovky.cz
    Policisté a hasiči v pondělí odpoledne evakuovali obyvatele několika rodinných domů ve Stýblově ulici v Praze 4 na Chodově, kde se při výkopových pracích našel pravděpodobně dělostřelecký granát. Ulice je uzavřena, na místo jede pyrotechnik, uvedla na twitteru policie.Další články k tématu:Operace Stoka. Zatýkání v Brně bylo první fází případu, policie chystá další zásahPolicie začala jednat. Prošetřuje nenávistné komentáře ohledně střelby v mešitáchMuž v Praze hodinu znásilňoval 56letou ženu, pátrá po něm policie
  • Geodetka uvázla po pás v bahně ve vodní nádrži. Lovili ji hasiči

    18. 3. 2019 14:57:00iDNES.cz
    V zrádném studeném bahně vodní nádrže Čerťák u Nového Jičína uvázla před polednem po pás třiatřicetiletá geodetka. Mazlavá hmota ji už neumožnila udělat ani krok. Zachránit ženu, která s kolegou vyměřovala plochu nádrže pro chystané odtěžení bahna, museli přijet hasiči.Další články k tématu:Hasiči u převráceného náklaďáku poprvé využili vaky tlumící náraz kolKarvinští hasiči zachránili psa, propadl se ledem a skončil na ostrůvkuVIDEO: Na Bruntálsku hasiči tahali nákladní vůz z potoka
  • Hasiči se učili speciální postupy vyprošťování u dopravních nehod

    18. 3. 2019 14:29:00Deník.cz
    Písek - V sobotu 16. března se konal v Písku již třetí workshop na téma vyprošťování u dopravních nehod a stejně jako v předchozích případech ho pořádala Asociace velitelů JSDH ve spolupráci s WEBER Rescue system, kterou v ČR zastupuje společnost Luing Pyrex. Celou akci na místě zajišťovala a organizovala dobrovolná jednotka z Písku. Této akce se zúčastnilo na čtyřicet hasičů z deseti dobrovolných jednotek.
  • Kontejnery, kamery, parkovací automaty. Ústí si došlápne na kamiony v Předlicích

    18. 3. 2019 14:01:00Deník.cz
    Nepořádek, prostituce a záplava kamionů. Na to si dlouhodobě stěžují firmy v průmyslové zóně Předlice, podobně jako zdejší lidé. Nejhorší to bývá během českých a především německých státních svátků.
  • OBRAZEM: Kamion s prasaty se převrátil do lesa. Řidič se zranil, zvířata utekla

    18. 3. 2019 10:17:00Deník.cz
    Odchyt prasat, která unikla z nákladního auta po jeho havárii v lesním úseku silnice mezi Trhovým Štěpánoven a Dalkovicemi na Benešovsku, zaměstnalo v pondělí 18. března dopoledne hasiče i zemědělce.
  • Kamion plně naložený prasaty se převrátil, zvířata se rozutekla po lese

    18. 3. 2019 09:48:01Novinky.cz
    Kamion plně naložený prasaty se v pondělí ráno převrátil na Benešovsku. Zvířata se rozutekla po lese a hasiči je museli pochytat. Řidič utrpěl zranění.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska