• Požáry v Austrálii mají už tři oběti! Školy zavřely, v akci jsou tisíce hasičů

    12. 11. 2019 07:25:00TN.CZ
    Nejméně tři mrtvé si vyžádaly požáry na východě Austrálie. Další tisíce lidí musely opustit své domovy. Podle úřadů by mohlo jít o nejhorší lesní požáry, kterým kdy musela země čelit. Australské úřady připravují katastrofické scénáře na to, co zemi v následujících dnech čeká. Země bojuje s možná nejhoršími požáry ve své historii. V oblasti kolem Sydney jsou desítky ohnisek, většina z nich je mimo kontrolu. Plameny připravily o život nejméně tři lidi a zničily více než 200 budov. Úřady už v
  • Britské záplavy vtrhly i do předvolební kampaně

    11. 11. 2019 23:05:01Novinky.cz
    Britští politici se v sobotu navzájem hlasitě přeli o to, zda vláda skutečně podnikla všechno, co bylo v jejích možnostech, aby zabránila záplavám, jež trápí hned několik částí země.
  • Smrtelná nehoda uzavřela dálnici D2 na Brno. Policisté provoz odklání na Blučinu

    11. 11. 2019 21:51:00Deník.cz
    Jeden člověk nepřežil v pondělí večer nehodu na devátém kilometru dálnice D2 ve směru na Brno. Druhý účastník srážky skončil s mnohočetnými poraněními ve fakultní nemocnici v brněnských Bohunicích. Policisté dálnici D2 uzavřeli, dopravu odklání u sjezdu na jedenáctém kilometru na Blučinu. Po desáté hodině večer už byl podle informací hasičů provoz na místě obnoven v jednom pruhu. 
  • Tragédie na Znojemsku, při vážné nehodě tří aut zemřeli čtyři lidé

    11. 11. 2019 19:57:00TN.CZ
    Při tragické nehodě u Pavlic na Znojemsku přišli podle dostupných informací o život čtyři lidé, další zranění byli převezeni do nemocnic. Silnice je zcela uzavřena, policie odklání dopravu. Při vážné nehodě se podle policejního informačního portálu v pondělí krátce před pátou hodinou odpoledne srazila tři auta. Podle dostupných informací se bohužel srážka neobešla bez ztrát na životech. Podle dostupných informací zemřeli čtyři lidé, potvrdil TV Nova mluvčí jihomoravských hasičů. K nehodě kromě
  • Na Znojemsku havarovala tři auta, na místo letěl vrtulník

    11. 11. 2019 19:44:00Lidovky.cz
    U Pavlic na Znojemsku se dnes odpoledne srazila tři osobní auta. Po nehodě zůstali ve vozech zaklínění dva lidé. Pro těžce raněné letěl vrtulník. Podle předběžných informací hasičů zemřeli při nehodě čtyři lidé, záchranáři ani policisté zatím tuto informaci nepotvrdili. Silnice první třídy číslo 38 je zavřená. Vyplývá to z informací na webu dopravní policie.
  • Na Znojemsku havarovala tři auta, podle hasičů zemřeli čtyři lidé

    11. 11. 2019 18:57:01Novinky.cz
    U Pavlic na Znojemsku se v pondělí odpoledne srazila tři osobní auta. Podle předběžných informací hasičů jsou na místě čtyři mrtví. Záchranáři ani policisté to zatím nepotvrdili. Silnice první třídy číslo 38 je zavřená.
  • Na Znojemsku se srazila tři auta. Podle hasičů zemřeli čtyři lidé

    11. 11. 2019 18:54:00iDNES.cz
    U Pavlic na Znojemsku se v pondělí odpoledne srazila tři osobní auta. Po nehodě zůstali ve vozech zaklínění dva lidé. Pro těžce raněné letěl vrtulník. Podle předběžných informací hasičů zemřeli při nehodě čtyři osoby. Policie ani záchranáři to zatím nepotvrdili. Další články k tématu:Při páteční tragické nehodě zemřela záchranářka, matka dvou dětíPři autonehodě na Brněnsku se zranilo pět lidí, silnice byla neprůjezdnáMladý řidič jel příliš rychle, narazil do stromu a zemřel
  • Při srážce tří aut u Pavlic zemřelo několik lidí. K nehodě vyrazil vrtulník

    11. 11. 2019 18:35:00Deník.cz
    Čtyři lidé podle prvotních informací od jihomoravských hasičů zemřeli při havárii tří osobních aut mezi Pavlicemi a Vranovskou Vsí. Tragická nehoda se stala před pátou hodinou večer na hlavním tahu mezi Jihlavou a Znojmem. „Silnice je dočasně uzavřená,“ informoval mluvčí jihomoravský hasičů Petr Příkaský.  
  • Prahou a okolím zněly sirény, hasiči se loučili se zesnulým kolegou

    11. 11. 2019 17:32:00TN.CZ
    V Praze a okolí se dopoledne rozezněly hasičské sirény. Hasiči se tak symbolicky loučili se svým kolegou, který zahynul při zásahu. V pondělí se s ním rodina a přátelé loučili naposledy. Zkušený vyšetřovatel hasičů Ladislav B. přišel o život, když se s ním minulý týden v Petrovicích na Karvinsku zřítila střecha domu v průmyslovém areálu, kterou po požáru ohledával. Šlo o vyšetřovatele, který byl u sboru třicet let. Sirény proto zněly v místě jeho působení i v celé Praze.  "Pražští hasiči uctili
  • Matka spáchala sebevraždu i se svým synem! Skočili spolu z okna

    11. 11. 2019 17:09:00TN.CZ
    Kriminalisté vyšetřují smrt matky a jejího syna, kteří se podle policie zřejmě rozhodli ukončit společně svůj život. Oba byli po pádu z paneláku na místě mrtví. Tragická událost se stala na pražském sídlišti Velká Ohrada. Čtyřicetiletá žena tam měla vyskočit z paneláku i se svým dvacetiletým synem. Na místě zasahovala policie, hasiči a záchranáři, kteří už ale ani jednomu z nich nemohli pomoci.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska