• Na zahradu rodinného domu na Českobudějovicku se převrátil kamion s kuřaty

    Na zahradu rodinného domu na Českobudějovicku se převrátil kamion s kuřaty

    28. 4. 2023 08:59:18Novinky.cz
    Kamion plný kuřat se v pátek ráno převrátil u obce Dasný na Českobudějovicku. Zůstal ležet na boku v zahradě jednoho z rodinných domů a poškodil ploty u dalších dvou. Při nehodě se zranil řidič kamionu, který zůstal v kabině, a vyprostit ho museli hasiči.
  • Hasiči stále likvidují požár vraků v Kladně. Škoda je 10 milionů

    Hasiči stále likvidují požár vraků v Kladně. Škoda je 10 milionů

    28. 4. 2023 08:35:03Novinky.cz
    Hasiči v pátek pokračují v likvidaci požáru autovraků v kladenské části Dubí, který vypukl ve čtvrtek před polednem. Od večera mají plameny pod kontrolou a zvláštní neboli čtvrtý stupeň požárního poplachu mohli snížit na třetí. Na místě je 16 jednotek.
  • 

Hasiči dál likvidují požár vraků v Kladně, snížili stupeň poplachu na třetí

    Hasiči dál likvidují požár vraků v Kladně, snížili stupeň poplachu na třetí

    28. 4. 2023 08:22:13ČT 24
    Hasiči pokračují v likvidaci požáru autovraků v kladenské části Dubí, který vypukl ve čtvrtek před polednem. Od večera mají plameny pod kontrolou a zvláštní, neboli čtvrtý stupeň požárního poplachu mohli snížit na třetí. Na místě je stále šestnáct jednotek. Zásah potrvá podle mluvčí hasičů nejspíš do odpoledne. Škoda je podle předběžného odhadu hasičů deset milionů korun. Při likvidaci požáru se zranili dva dobrovolní hasiči.
  • Hasiči u Kladna dál likvidují požár vraků, plameny už mají pod kontrolou

    Hasiči u Kladna dál likvidují požár vraků, plameny už mají pod kontrolou

    28. 4. 2023 07:41:10iDNES.cz
    Hasiči i během pátku pokračují v likvidaci požáru hromady vraků v areálu kovošrotu v bývalé Poldi Kladno. Platí třetí stupeň poplachu, na místě je 16 jednotek. Zásah potrvá asi do odpoledne. Hořet začalo ve čtvrtek před polednem. Na místě zasahovalo 120 hasičů, dva dobrovolní se zranili. Zákaz větrání vydán nebyl. Radnice ale lidem doporučuje, aby neotevírali okna, uvedl mluvčí města Vít Heral.
  • U Kladna hoří hromady vraků, hasiči už požár dostali pod kontrolu

    U Kladna hoří hromady vraků, hasiči už požár dostali pod kontrolu

    27. 4. 2023 22:19:00Lidovky.cz
    V bývalé kladenské Poldi hoří hromady vraků uložené v areálu zdejšího kovošrotu. Hasičům se podařilo oheň dostat pod kontrolu, likvidace potrvá zřejmě celou noc. Stále platí zvláštní stupeň poplachu. Na místě zasahovalo 120 hasičů, dva dobrovolní se zranili. Zákaz větrání vydán nebyl. Radnice ale lidem doporučuje, aby neotevírali okna, uvedl mluvčí města Vít Heral.
  • STALO SE DNES: Šest let vězení pro Peltu. Ukrajinci chtěli zabít Putina

    STALO SE DNES: Šest let vězení pro Peltu. Ukrajinci chtěli zabít Putina

    27. 4. 2023 18:59:00iDNES.cz
    Soud podruhé uznal Peltu a Kratochvílovou vinnými ze zmanipulování sportovních dotací. Dosavadní kontroly obilovin neodhalily žádné nebezpečné látky. Ukrajinci se pokusili zabít Putina dronem s výbušninami. Ivan Otrakovskij je novým uchazečem o funkci šéfa Kremlu. Hasiči vyjížděli odpoledne ke dvěma požárům pod pražským Žižkovem.
  • Stavovské divadlo oslavilo 240 let. Poučilo se z chyb hořících scén

    Stavovské divadlo oslavilo 240 let. Poučilo se z chyb hořících scén

    27. 4. 2023 18:03:25Novinky.cz
    V dubnu tomu bylo 240 let, kdy byla otevřena scéna Stavovského divadla, které se v průběhu dalších let poučilo z požárů dvou význačných evropských divadel, vídeňského Ringtheateru i pražského Národního divadla. Divadelní badatelé, kteří se tímto tématem dlouhé roky zabývali, kroutí nad jednou záhadou hlavou: jak je možné, že právě v roce 1881 zachvátily ve světě plameny různá divadla?
  • Na pražském Krejcárku hoří vybydlená budova

    Na pražském Krejcárku hoří vybydlená budova

    27. 4. 2023 16:57:14Novinky.cz
    Několik jednotek hasičů zasahuje u požáru vybydlené budovy na pražském Krejcárku. Hoří tam převážně odpad. Po páté hodině odpoledne hasiči uvedli, že požár je pod kontrolou.
  • V Praze hoří vybydlený objekt. Hasiči vyhlásili druhý stupeň poplachu

    V Praze hoří vybydlený objekt. Hasiči vyhlásili druhý stupeň poplachu

    27. 4. 2023 16:54:00Deník.cz
    /VIDEO, FOTOGALERIE/ U požáru objektu v ulici Pod Plynojemem zasahují pražští hasiči od čtvrté hodiny odpoledne. Bylo potřeba nasadit šest vodních proudů. Požár by měl být podle hasičů pod kontrolou.
  • 

Požár autovraků v Kladně, při kterém se zranili dva hasiči, je pod kontrolou

    Požár autovraků v Kladně, při kterém se zranili dva hasiči, je pod kontrolou

    27. 4. 2023 13:56:36ČT 24
    V kladenské části Dubí v ulici U Borovin v areálu společnosti Kovošrot Group hořely autovraky. Podle mluvčí záchranné služby Moniky Novákové se při požáru zranili dva dobrovolní hasiči. Jeden skončil v kladenské nemocnici, druhý zůstal po ošetření na místě. Hasiči vyhlásili zvláštní stupeň poplachu, na místě zasahovalo až dvacet požárních jednotek s 32 cisternami. Mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková kolem 19:30 oznámila, že požár už je pod kontrolou. Limity nebezpečných látek v ovzduší překročeny nebyly, uvedl mluvčí kladenské radnice Vít Heral.

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska